Saturday, December 6, 2014

Malam ni ibu belajar bahasa arab bersama Syaha. Alhamdulillah, walaupun sudah hampir 2 minggu cuti sekolah, masih boleh mengenal pelbagai perkataan. Ibu bersyukur amat. Abang syaha sudah boleh mengenal huruf, membaca suku kata walaupun baru tahun ini mula bersekolah tadika. Setinggi-tinggi penghargaan pada guru-guru di sekolah tadika PASTI Kampung Melayu, Johor Bahru.

Setiap hari abang Syaha pasti akan minta untuk makan minyak ilan (Omega Guard). Kunyah je macam gula-gula. Sebiji tak cukup. :). In shaa Allah tahun depan ibu dan ayah akan hantar abang ke tadika cina pula. Ayah memang fasih bahasa cina sebab nenek sekolahkan ayah sekolah cina dari darjah 1 hingga 6. In shaa Allah, ibu ayah yakin abang syaha boleh lakukan.Ini gula-gula saya. Saya makan 1 hingga 2 biji sehari. Kalau mak saya tak nampak, saya makan 3,4,5...hihi :) 

---------------------------------------------------------------------------------------

Omega Guard adalah makanan tambahan yang mesti ada dalam setiap rumah. Ia amat baik untuk semua golongan; dari peringkat janin dalam kandungan hingga warga emas.Kebaikan Shaklee Omega Guard :Kebaikan asid lemak Omega 3 yang terdapat dalam Omega Guard kepada kanak-kanak :

  • Membantu merawat asma di kalangan kanak-kanak
  • Membantu meningkatkan kecerdasan otak
  • Membantu meningkatkan keupayaan pembelajaran dan kemahiran
  • Membantu meningkatkan tahap kecergasan
  • Membantu menurunkan berat badan ke tahap ideal.
Bagi ibu bapa yang berminat untuk mendapatkan Omega Guard, boleh hubungi saya melalui SMS / Whatsapp/ Telegram 

Salam Sayang,
Cegah Sebelum Singgah
017 700 1749

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...